ThemaCie

De ThemaCie zorgt voor de invulling van de kringavonden gedurende een half jaar. Deze inhoudelijke kringavonden vormen het “hart van de kring”, en dus is het een belangrijke, maar ook ontzettend mooie commissie! In een aantal vergaderingen wordt een overkoepelend thema gekozen, worden de verschillende avonden uitgewerkt, sprekers uitgenodigd en een reader met literatuur samengesteld.
 
Thema’s die we hebben behandeld, zijn bijvoorbeeld: ‘Wie is aan onze God gelijk?’, ‘Tijd’ en ‘Wereldwijs: wereldse wijsheid of Bijbelse wetenschap’.
Stuur een mailtje naar de ThemaCie
 

WeekendCie

Als WeekendCie organiseer je een kringweekend, met alles erop en eraan. Van lezing tot corveelijst, van kampvuur tot boodschappenlijst en van Bijbelstudie tot spel. En als het dan zover is, is het enorm genieten!
Stuur een mailtje naar de WeekendCie
 

ActCie

De ActCie zorgt voor de invulling van de avonden tussen de lezingen. Deze commissie organiseert gezellige, sportieve en informatieve activiteiten rondom kring. Ze regelen borrels, maar hebben bijvoorbeeld ook een keer een rondleiding in de Tweede Kamer georganiseerd. Kanoën, sporten, een gala, dit alles is mogelijk door de ActCie!
Stuur een mailtje naar de ActCie
 

PRCie

Zonder PRCie zou Vox Viva niet zo groot en gezellig zijn. De hoofdtaak van de PRCie is het werven van nieuwe leden. Dit doen ze door o.a. een flyer te ontwerpen en te verspreiden, presentaties te houden en op de Zomerconferentie in Gouda actief te zijn. Deze commissie doet er alles aan om kring bekend te maken onder studenten. Daarnaast is de PRCie ook onderdeel van de landelijke PRCommissie, waar de verschillende kringen met elkaar zorgen voor meer bekendheid en meedenken over landelijke activiteiten.
Stuur een mailtje naar de PRCie
 

RedactCie

De RedactCie zorgt voor de extra verbinding, verdieping en verbreding onder kringers middels een digitaal kringblad genaamd CoCon. De dieperliggende gedachte achter deze naam is dat wij als kringers ons tijdens het lid-zijn van de GGKR op velerlei gebieden ontpoppen zoals een vlinder ontpopt uit een cocon. Als commissie zorg je ervoor dat elke maand de rubrieken weer gevuld zijn met interessante artikelen van kringers of bijvoorbeeld oud-kringers.
Stuur een mailtje naar de RedactCie
 
 

StudieCie

Een groot aantal kringers komt een keer per maand bij elkaar in een studiegroepje. Met zijn zessen denk je na over een Bijbelboek, een bijbels onderwerp of behandel je met elkaar de Institutie. De StudieCie kiest de onderwerpen uit, maakt de groepjes en houdt in de gaten of alles goed loopt.
Stuur een mailtje naar de StudieCie

Bestuur

 
Elline

 

Elline de Wilde   

Mentor
William

 

William Walhout   

Mentor
Samuel

 

Samuël Maljaars  

Mentor

300x300Johan 

Johan Markus  

Assistent

300x300 Willeke

   

Willeke Bakker

Assistent